Waar we voor staan

Sinds 1991 ontwikkelt MediTop KNO-behandelunits in eigen beheer. Daarbij houden wij altijd het werk van de KNO-specialist voor ogen. Zo zijn wij in staat oplossingen te ontwikkelen die aan de allerhoogste eisen voldoen. De best mogelijke inrichting voor de KNO-praktijk. Nu, en in de toekomst. Daar staan wij voor.

Onze kernwaarden

De drijvende kracht in alles wat wij doen is de continue innovatie van onze KNO-behandelunits. We worden wereldwijd gewaardeerd als een betrouwbare partner die unieke oplossingen biedt. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat wij de klant optimaal van dienst kunnen zijn.

Wij zijn betrouwbaar

Wij zien het als onze plicht om betrouwbare oplossingen te bieden voor zowel artsen als hun patiënten. Daarom integreren we ontwikkeling, ontwerp, installatie en service in één geheel. Wij zijn er altijd als de klant ons nodig heeft.

Wij zijn innovatief

Als pionier op het gebied van KNO-behandelunits zetten we altijd een stap extra. Onze voortdurende investeringen in innovatie en kwaliteit zijn de basis voor ons succes.

Wij zijn flexibel

In alles wat we doen stellen we onze klanten voorop. De units zijn op maat gemaakt en ontworpen om de KNO-werkomgeving te optimaliseren. Dankzij deze flexibiliteit kunnen wij voor iedere behoefte een passende oplossing bieden.

Productveiligheid

MediTop legt zich toe op het leveren van betrouwbare oplossingen die het werk van de KNO-specialist verbeteren. En daarmee ook het welzijn van de patiënt ten goede komen.

Vanzelfsprekend garanderen wij dat al onze producten voldoen aan de meest recente wet- en regelgeving, waaronder de Medical Device Regulation (MDR), en alle geldende veiligheids- en kwaliteitsnormen, zoals ISO, CE en KIWA.

ISO-certificaat  |  CE-certificaat    |  KIWA-certificaat