Wie we zijn

MediTop ontwerpt, produceert en installeert KNO-behandelunits. Wij kennen onze klanten. En wij kennen hun werk. Daardoor zijn wij in staat innovatieve oplossingen te leveren die het verschil maken. Ons doel is het werk van de KNO-arts veiliger, effectiever en prettiger te maken. Voor minder doen we het niet.

Sinds 1991 is MediTop een toonaangevende pionier in de KNO-sector. Wij innoveren graag. Maar altijd en alleen vanuit het belang van de gebruiker. Wij bekijken de wereld door de ogen van de KNO-specialist. Daarom zijn onze behandelunits zo gewild. Intuïtief en veilig te bedienen. Ontworpen volgens de strengste hygiënische eisen. En afgewerkt in een stijlvol design.

Wij zijn een familiebedrijf en geloven rotsvast in wat wij doen. Wij zijn betrokken, betrouwbaar en benaderbaar. Onze klanten weten dit. Wij staan voor hen klaar en denken altijd mee. Ook over kosten, planning en adaptieve oplossingen.

Ons team

Bij MediTop werken enthousiaste en bevlogen collega’s. Iedereen is anders, maar een aantal kenmerken hebben we gemeen. Wij zijn teamworkers, die ook zelfstandig kunnen werken. Wij zijn initiatiefrijk, leergierig en beschikken over een goede dosis probleemoplossend vermogen. Maar bovenal: wij stellen altijd de klant centraal.

Een aantal van onze collega’s stelt zich hieronder aan u voor.

Ge van Breukelen

Algemeen directeur

Sinds ik MediTop heb opgericht in 1991, zijn wij uitgegroeid tot marktleider in Nederland. Vanaf het begin houd ik mij al bezig met de technische aspecten en ben ik nauw betrokken bij onze klanten en hun projecten. Hierdoor weet ik dat ik samen met ons team altijd de best passende oplossing vind. Ook voor uw project.

Arjan Blankerts

Sales Manager

Het is werkelijk een voorrecht om deel uit te maken van een organisatie die een uitgebreid scala aan diensten en producten aanbiedt aan KNO-artsen. Met onze unieke positie als totaalleverancier zijn we in staat om op vrijwel elk gebied oplossingen te bieden en te leveren. Mijn persoonlijke betrokkenheid bij de KNO-sector strekt zich al uit over meer dan drie decennia, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn passie en enthousiasme voor dit vakgebied nooit zijn afgenomen. Elk moment blijft boeiend en stimulerend, en ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de zorg voor patiënten en professionals in de KNO-gemeenschap.

Geert Janssen

Sales Manager

Als persoon laat ik mij omschrijven als een representatieve en enthousiaste medewerker die een extra glimlach geeft om dingen te laten gebeuren. Met mijn werkervaring in het ziekenhuis en de verkoop van KNO gerelateerde Medische Apparatuur en disposables word ik er blij van en is het een voorrecht dat ik een bijdrage kan leveren aan de verbetering van de zorg voor KNO patiënten en professionals. En dat binnen een bedrijf als MediTop kan uitvoeren.

Bas Drost

Hoofd Buitendienst

In april 2000 begon ik als monteur buitendienst bij Meditop. Na jaren ervaring opdoen ben ik nu als hoofd van de buitendienst verantwoordelijk voor de service, onderhoud en installaties van onze apparatuur. Ik haal er altijd veel voldoening uit om in samenspraak met klanten naar de juiste oplossing te zoeken.

Shannon van Breukelen

Commercieel Medewerker Binnendienst

Het leukste aan mijn functie is dat ik altijd in contact ben met verschillende partijen. Onze klanten, onze vertegenwoordigers en mijn collega’s in de binnen- en buitendienst. Door al die contacten kan ik onze klanten altijd verder helpen en van de juiste informatie voorzien. Daar word ik blij van.

Onze merken

Carl Zeiss BV

Zeiss is een internationaal toonaangevende fabrikant, actief in de optische en opto-elektronische industrie. Zij leveren innovatieve microscopen voor onze KNO-units.

Difra

Difra is een van de wereldleiders op het gebied van diagnostische apparaten voor evenwichtsstoornissen. MediTop is de exclusieve distributeur voor de Nederlandse markt.

Erbe

Erbe is wereldwijd een toonaangevende leverancier van hoogwaardige chirurgische systemen en instrumenten (coagulatie) die door KNO-artsen worden gebruikt.

EON

EON medical is een leverancier voor disposables van hoogwaardige kwaliteit.

Homoth Medizinelektronik GmbH

Homoth ontwikkelt en produceert diagnostische systemen (Tympanometer) voor de KNO-praktijk en is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten in deze sector.

Jörg & Sohn GmbH

Jörg & Sohn heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen en produceren van professionele ergonomische KNO patiëntenstoelen en artsenkrukken

Profwood

De bekwame vakmensen van onze dochteronderneming Profwood bouwen het geavanceerde frame voor onze KNO-behandelunits.

Spiggle & Theis Medizintechnik GmbH

Spiggle & Theis is een gerenommeerde partner op het gebied van KNO-chirurgie en een betrouwbare specialist in de ontwikkeling, productie en verkoop van KNO-instrumenten en disposables.

Star Medical Systems

Star Medical Systems ontwikkelt applicatiesoftware voor KNO-artsen om beelden en video's van patiënten op te nemen en op te slaan.

Support Design SE

Support Design produceert ergonomische en duurzame werkstoelen. De stoelen zijn ideaal voor dagelijks gebruik door de KNO- arts, zowel in de spreekkamer als in de behandelkamer. 

Xion GmbH

Xion produceert endoscopen en instrumenten voor minimaal invasieve diagnostiek en behandeling. Deze zijn daarmee bij uitstek geschikt voor de KNO- arts.